Sedejeva ulica 8
5000 Nova Gorica

+ 386 5 333 19 00
     info@bilaz.si

Servis in vzdrževanje računalnikov, tiskalnikov, omrežne opreme je del vsakdana. Dolgoletne izkušnje in nadgrajevanje znanja( več kot 20 let) so nas pripeljale do potrebnih izkušenj. Potrebe po nemotenem delovanju in stabilnem okolju je že nuja. Ni časa za čakanje in na pol narejeno delo. Zato smo vam na voljo. Da bo vas čas imel smisel, da bo delo strokovno opravljeno! Za to so potrebne dolgoletne izkušnje in garancija na opravljeno delo. Da, dobili ste prav servis za vas. Hitro in strokovno popravilo za podjetja in posameznike, za zahtevne in manj zahtevne stranke! Ponujamo vam POMOČ NA DALJAVO. Na tak način, lahko rešimo težave brez zamudnega čakanja ali prenašanja računalniške opreme na servis. 
Servis zajema reševanje težav z opremo in programsko opremo. Menjave diskov, spominov, grafičnih kartic, zaslonov, Windows ali OSx napak ( zagonskih, v delovanju, programskih,…). 
varnosti ni nikoli dovolj, zatorej anti virusna oprema in rezervno kopiranje naj vam bo osnova. Da, tudi za to vam bomo svetovali. Da bo vaše delo ne le opravljeno ampak tudi zaščiteno!

Nudimo vam kompleten servis računalniške opreme:

RAČUNALNIKI
– namizni računalniki
– prenosni računalniki
– blagajniški računalniki

TISKALNIKI
– tiskalniki laserski (A4, A3, multifunkcijski)
– črnilniki ( ink-jet)
– blagajniški tiskalniki

OMREŽJE
– ruterji (usmerjevalniki)
– swtichi (stikala)
– dostopne točke (AP)